Monday, December 3, 2007

Cytotron tedavisi nasıl uygulanır?

Cytotron tedavisi kanser hastaları için bir kür şeklinde uygulanır Standart uygulama 28 gün boyunca günde bir saat olmak üzere toplam 28 saattir. Kimi durumlarda 14 günlük bir uygulamadan sonra 14 gün ara verilir ve daha sonra tedavi sonuçlandırılır.

Hastanın tedavi öncesinde MR ile çekilmiş görüntülerindeki tümörlerin yerleri belirlenir. Daha sonra bu bilgiler sisteme yüklenerek elektromanyetik dalgaların tümörlü bölgeye en uygun şekilde ve uygun dozda ulaşacağı ayarlamalar yapılır.

Tedavi süresince hasta hiçbirşey hissetmez. Tedavinin herhangibir yan etkisi yoktur. Ağrı kesici etkisi şaşırtıcı şekilde birkaç seans içinde ortaya çıkar. Genelde ilk hafta içinde tümör kontrol altına alınır ve daha sonra yavaş yavaş programlanmış hücre ölümü gerçekleşerek tümör küçülmeye başlar. Tedavi sonunda tümör içi boşalmış ve kurumuş bir hal almaya başlayarak küçülür.

Cytotron ile yalnızca yeri tam olarak belirlenmiş tümörler tedavi edilebilmektedir. Aynı anda sistem ençok 3 tümörü tedavi edebilmektedir. Beyin, akciğer, mide, pankreas, kolon, kemik, prostat, meme, kolon kanseri olan pekçok vaka başarıyla tedavi edilmişlerdir. Cytotron lösemi gibi vücudun geneline yayılmış olan kanser türlerinde kullanılamamaktadır.

1 comment:

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Dieta, I hope you enjoy. The address is http://dieta-brasil.blogspot.com. A hug.